Adviseur Verlichting

Functieomschrijving

Als Adviseur Verlichting ben je betrokken bij alle facetten van de bedrijfsvoering met de nadruk op inkoop, verkoop en advies. Je neemt opdrachten aan via email, de telefoon en vooral de persoonlijke bezoeken aan vestigingen van de groothandelsbedrijven. Je bent betrokken bij de marketing van bestaande en nieuwe verlichtingsarmaturen, onderhouden van de database met artikelbestanden en geven van presentaties bij de groothandel van nieuwe producten.

Andere taken die bijdragen aan het succes van het bedrijf kunnen ook tot je werkzaamheden behoren.

Wij vragen

  • Je hebt minimaal een MBO-4 opleiding genoten op het gebied van techniek, handel, groothandel of commercieel medewerker binnendienst;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring als Commercieel Medewerker, Engineer, Inkoper of Adviseur en bij voorkeur in de verlichting en/of elektrotechniek;
  • Je hebt een hoog gunaspect en bent sterk bij het aangaan van intermenselijke contacten bij klanten en leveranciers;
  • Je bent in het bezit van het rijbewijs B;
  • Je spreekt, leest en schrijft goed Nederlands;
  • Je bent woonachtig op bereisbare afstand van Gouda.

Wij bieden

Als Adviseur Verlichting krijg je, bij gebleken geschiktheid voor een buitenfunctie de beschikking over een personenauto welke je ook privé mag gebruiken. Je ontvangt een marktconform salaris en afhankelijk van je persoonlijke wensen kan er gesproken worden over een persoonlijke bonus. Uiteraard zijn zaken zoals vakantiedagen, doorbetaling bij feestdagen, vakantiegeld, pensioen en studiekosten regeling van toepassing.

Solliciteren

HRM@WORK verzorgt de werving en selectie voor de vacature Adviseur Verlichting.

SOLLICITEER: Klik hier

dutchlighttrading-lamp

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De mogelijkheden bespreken voor buitenverlichting, lichtbronnen, noodverlichting of een van de andere soorten verlichting?
Contact opnemen

D-LT-wrapper-homepage