Disclaimer

De tekst zoals opgenomen in deze disclaimer is van toepassing op de webpagina’s.
Door hiervan gebruik te maken stemt u in met deze disclaimer.

Informatie:

Dutch Light Trading is met de grootst mogelijke zorg bezig om de informatie op de website actueel te houden. Ondanks deze grote zorg kan het voorkomen dat de informatie niet juist of onvolledig is. Dutch Light Trading is niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit niet juiste of onvolledige informatie op deze webpagina.

Wijzigingen:

Het staat Dutch Light Trading vrij de website op ieder gewenst moment te veranderen of te beëindigen. Hiervoor hoeft Dutch Light Trading geen toestemming te verschaffen. Dutch Light Trading is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van beëindiging of verandering van de website.

Gebruik:

Dutch Light Trading is niet aansprakelijk te stellen voor schade of eventuele schade die voortkomt uit het gebruik van de website of het niet kunnen gebruiken van de website of webpagina’s.

Auteursrecht:

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde zaken (zoals foto’s, teksten en andere bestanden) en/of informatie openbaar maken of vermenigvuldigen zonder dat hier aan voorafgaand schriftelijke toestemming is gevraagd bij InstallatieBalie.nl

Bestanden:

Voor eventuele gevolgen van het niet functioneren van bestanden van derden kan Dutch Light Trading niet aansprakelijk worden gesteld. Tevens kan Dutch Light Trading niet aansprakelijk worden gesteld voor foutieve informatie welke voortvloeit uit deze bestanden.

Hyperlinks:

De website bevat hyperlinks naar websites van o.a. leveranciers.
Dutch Light Trading is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van de daar aangeboden informatie.

Technische informatie:

Model- of technische wijzigingen en tekstuele fouten voorbehouden.