RMA voorwaarden

Procedure

Om snel en efficiënt uw reclamatie en /of reparatie te kunnen afhandelen verzoeken wij u vriendelijk onze procedure te volgen

RMA handleiding (Return of Material Authorisation)

RMA aanvragen

Online op de website door het formulier in te vullen en te verzenden.
Let op! U kunt pas de producten retourneren na goedkeuring van Dutch Light Trading.

RMA invullen

U dient het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Welke produkten u wenst te retourneren en de reden van retour op te geven.
Niet volledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen.

Retourneren

Binnen 21 dagen na het indienen van uw RMA formulier en goedkeuring van Dutch Light Trading dienen de producten ontvangen te zijn.
Indien binnen deze gestelde termijn geen zending is ontvangen vervalt de RMA. Producten die niet zijn aangemeld op een RMA formulier worden niet in behandeling genomen.
LED armaturen dienen compleet met eventuele externe drivers te worden aangeleverd. Indien deze ontbreken kan geen aanspraak worden gemaakt op garantie.

Verzending

Geschiedt op kosten van de verzender. Dutch Light Trading verzorgt de verzending van en naar de fabrikant en de retourzending naar de klant.

Garantieregeling

Dutch Light Trading hanteert de garantieperiode van de fabrikant van het desbetreffende product. Indien het product buiten de garantie valt of buiten de specificaties is gebruikt, zal er geen vergoeding of vervanging plaatsvinden. Indien het defect is ontstaan door onoordeelkundig gebruik of gebruik buiten de specificaties van het product, dan wordt er minimaal € 40,00 in rekening gebracht. Ook als blijkt dat het armatuur of lichtbron naar behoren functioneert zal minimaal € 40,00 onderzoekskosten in rekening worden gebracht.

Reparatie

De eventuele reparatiekosten worden vooraf aan u voorgelegd.

dutchlighttrading-lamp

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De mogelijkheden bespreken voor buitenverlichting, lichtbronnen, noodverlichting of een van de andere soorten verlichting?

Contact opnemen
D-LT-wrapper-homepage