add_action( 'wp_head', function() { ?>

Resultaat 1–12 van de 31 resultaten wordt getoond

Nieuw

Opbouw armaturen

0810599 PIR LED

Opbouw led armatuur voor plafondmontage. De geïntegreerde passief infrarood licht- en bewegingssensor met een stralingshoek van 360° Instelbare lichtduur tussen 20s - 90s, een drempelwaarde van 25 Lux en een detectiebereik van 2,5 tot 5 meter Ideaal voor gangen, gangpaden en vochtige ruimtes waarin het comfort van een automatische lichtschakeling gewenst is.

Inclusief doorvoerbedrading

Waterdichte armaturen

241029X

Slagvast polycarbonaat waterdichte opbouwarmaturen met roestvrijstalen kapklemmen. Bevestiging door 2 roestvrijstalen beugels. Instelbare Philips Xitanium driver.

Leds Light Outdoor 2024

Hollywood + sensor

Accentueer de mooie elementen in uw tuin met de Solar Buitenlamp Hollywood. Plaats het zonnepaneel op een lichte plaats om de batterij op te laden. De lengte van de kabel tussen de spots en het zonnepaneel is drie meter. De lampen gaan automatisch aan zodra het donker is dankzij de geïntegreerde daglichtsensor. Ook kan deze handmatig aan- en uitgezet worden met de schakelaar. De spots geven een warm wit licht en kunnen gemakkelijk in de grond worden geplaatst met behulp van de grondpennen. Het is ook mogelijk om het zonnepaneel aan de muur te bevestigen. De lamp is bestand tegen stof en waterstralen.

Leds Light Outdoor 2024

Alden

De  Alden voegt accentverlichting toe aan uw tuin en helpt uw favoriete landschapsarchitectuur te verlichten. Het licht kan dankzij het scharnierende ontwerp naar boven of naar beneden worden gericht en is eenvoudig te installeren met behulp van de meegeleverde grondspike. Geschikt voor (led) lichtbronnen met GU10 fittingen. 

Met sensor

Leds Light Outdoor 2024

Tokyo+ sensor

Opbouw decoratief wandarmatuur werkend op zonne-energie. Draadloos en onafhankelijk van netstroom te monteren op een zonnige plaats zodat de verwisselbare Lithium accu kan worden opgeladen. Door de ingebouwde licht/donker- en detectie sensor zijn er 3 verschillende lichtmodi mogelijk. Leverbaar in wit en zwart. 

Buitenverlichting

Oslo

Opbouw decoratief buitenverlichtingsarmatuur inclusief led lichtbron. Met verstelbare koppen naar eigen wens te verdraaien.

Buitenverlichting

Lissabon

Opbouw decoratief armatuur voor binnen of buiten gebruik. Lichtuitstraling zowel van boven als naar beneden.

Buitenverlichting

Barcelona

Opbouw decoratief buitenverlichtingsarmatuur inclusief led lichtbron. Door de verstelbare koppen is het licht in elke gewenste richting te laten schijnen. 

Buitenverlichting

Madrid

Opbouw decoratief buitenverlichtingsarmatuur inclusief led lichtbron. Door de verstelbare kop is het licht in elke gewenste richting te laten schijnen. 

Buitenverlichting

114265

Opbouw decoratief buitenverlichtingsarmatuur inclusief led lichtbron.

Led panelen 60x60 cm of 30x120 cm met een laag vermogen van slechts  30W en in 3 lichtkleuren instelbaar.

Led panelen 60x60 cm of 30x120 cm met een laag vermogen van slechts 25W maar met een zeer hoge lumenoutput.

DL-T | Licht voor professionals