Resultaat 1–12 van de 72 resultaten wordt getoond

Leds Light Outdoor 2023

Kingston + sensor

De wandlamp Kingston heeft een modern en compact ontwerp dat past in elk huis en kantoor. Behuizing gemaakt van stevig aluminium en is voorzien van een daglicht sensor, die ervoor zorgt dat de lamp automatisch gaat branden als het donker is. Geschikt voor (led) lichtbronnen met GU10 fitting.

Leds Light Outdoor 2023

Abilene

Creëer een uitnodigend interieur en exterieur met de Abilene Outdoor Light. Perfect voor bij voordeuren of andere plaatsen om het huis. De lamp heeft een donker frame met een matte lichtkap, waardoor het perfecte licht ontstaat terwijl ook verblinding wordt verminderd. Geschikt voor een lichtbron met een E27 fitting.

Buitenverlichting

Siena

Creëer de perfecte sfeer in huis of op kantoor met de moderne en robuuste LED Buitenwandlamp Siena. De lamp is gemaakt van stevig aluminium en de kop kan worden gedraaid om zo de perfecte stralingshoek te creëren.

Met licht- en bewegingssensor

Leds Light Outdoor 2023

Calabar + sensor

Creëer de perfecte ambiance voor elke entree met de tijdloze Calabar wandlamp. De wandlamp straalt licht naar boven en naar beneden uit. De lamp is zeer stevig dankzij de behuizing van roestvrij staal en de lamp wordt beschermd door een afdekking van gehard glas. Uitgerust met zowel een schemer- als een bewegingssensor. Geschikt voor (led) lichtbronnen met GU10 fitting. Ook leverbaar in de kleur zwart.

Met daglichtsensor

Leds Light Outdoor 2023

Avalon + Sensor

De wandlamp Avalon is perfect als verlichting langs het huis en aan de voordeur. De lamp heeft een modern en eenvoudig design en de behuizing is gemaakt van stevig aluminium. Lichtuitstraling naar boven en beneden en geschikt voor (led) lichtbronnen met een GU10 fitting. Voorzien van een daglichtsensor waardoor de lamp automatisch wordt in- of uitgeschakeld.

Leds Light Outdoor 2023

Quinton

De wandlamp Quinton is perfect als verlichting langs het huis en aan de voordeur. Deze heeft een modern en eenvoudig design en de behuizing is gemaakt van stevig aluminium. Straalt zowel naar boven als naar beneden licht uit en de lichtbronnen worden afgeschermd door wit opaal glas. Geschikt voor (led) lichtbronnen met een GU10 fitting.

Leds Light Outdoor 2023

Nubië

De wandlamp Nubië heeft een tijdloze en moderne uitstraling en is daarom de ideale lamp voor elke buiten- en publieke ruimte. Geeft licht naar boven en naar beneden, en is geschikt voor (led) lichtbronnen met een GU10 fitting. De behuizing is van aluminium en de lichtbronnen worden beschermd door een afdekking van gehard glas.

Leds Light Outdoor 2023

Charlotte

De led outdoor Wall Light Charlotte is een blikvanger voor bij de voordeur of paden langs het huis. De structuur van de lamp zorgt voor een uniek lichteffect. Geschikt voor (led) lichtbronnen met een GU10 fitting

Leds Light Outdoor 2023

Messina

De wandlamp Messina is perfect als verlichting langs het huis en aan de voordeur. De lamp heeft een modern en eenvoudig design en de behuizing is gemaakt van stevig aluminium. Lichtuitstraling naar beneden en geschikt voor (led) lichtbronnen met een GU10 fitting. 

Leds Light Outdoor 2023

Fresno

De wandlamp Fresno heeft een tijdloze en moderne uitstraling en is daarom de ideale lamp voor elke buiten- en publieke ruimte. Behuizing is van aluminium en de lichtbronnen worden afgeschermd door gehard glas. Licht uitstraling  naar boven en beneden. Geschikt voor (led) lichtbronnen met een GU10 fitting 

Leds Light Outdoor 2023

Los Angeles

Verlicht uw tuin, kantoren en gebouwen met de wandlamp Los Angeles. Het armatuur  heeft een robuust en modern design en straalt licht zowel naar boven als naar beneden uit. Geschikt voor (led) lichtbronnen met een GU10 fitting. De kabelinvoer gaat via de achterzijde.

Leds Light Outdoor 2023

San Francisco

De wandlamp San Fransico heeft een tijdloze en moderne uitstraling en is daarom de ideale lamp voor elke buiten- en publieke ruimte. Geeft licht naar boven en naar beneden, en is geschikt voor (led) lichtbronnen met een GU10 fitting. De behuizing is van aluminium en de lichtbronnen worden beschermd door een afdekking van gehard glas. Leverbaar in grijs, wit of zwart.

DL-T | Licht voor professionals