add_action( 'wp_head', function() { ?>

Toont alle 11 resultaten

Nieuw

Opbouw armaturen

0810599 PIR LED

Opbouw led armatuur voor plafondmontage. De geïntegreerde passief infrarood licht- en bewegingssensor met een stralingshoek van 360° Instelbare lichtduur tussen 20s - 90s, een drempelwaarde van 25 Lux en een detectiebereik van 2,5 tot 5 meter Ideaal voor gangen, gangpaden en vochtige ruimtes waarin het comfort van een automatische lichtschakeling gewenst is.

Leds Light Outdoor 2024

Alden

De  Alden voegt accentverlichting toe aan uw tuin en helpt uw favoriete landschapsarchitectuur te verlichten. Het licht kan dankzij het scharnierende ontwerp naar boven of naar beneden worden gericht en is eenvoudig te installeren met behulp van de meegeleverde grondspike. Geschikt voor (led) lichtbronnen met GU10 fittingen. 

Buitenverlichting

Oslo

Opbouw decoratief buitenverlichtingsarmatuur inclusief led lichtbron. Met verstelbare koppen naar eigen wens te verdraaien.

Buitenverlichting

Lissabon

Opbouw decoratief armatuur voor binnen of buiten gebruik. Lichtuitstraling zowel van boven als naar beneden.

Buitenverlichting

Barcelona

Opbouw decoratief buitenverlichtingsarmatuur inclusief led lichtbron. Door de verstelbare koppen is het licht in elke gewenste richting te laten schijnen. 

Buitenverlichting

Madrid

Opbouw decoratief buitenverlichtingsarmatuur inclusief led lichtbron. Door de verstelbare kop is het licht in elke gewenste richting te laten schijnen. 

Buitenverlichting

114265

Opbouw decoratief buitenverlichtingsarmatuur inclusief led lichtbron.

NIEUW

Downlighters

CDL CCT

De CDL downligters zijn volledig uit kunststof vervaardigd, spatwaterdicht IP54 en daardoor zeer geschikt voor toepassing in o.a luifels. Inclusief flikkervrije Triac dimbare driver.

Opbouw armaturen

114153 BULLEY HF SENSOR

Opbouw led armatuur voor plafondmontage. Instelbare lichtduur tussen 5s - 5min, een drempelwaarde van 2 - 50 Lux. Detectiebereik van 4 meter bij een installatiehoogte van 3 meter.

Opbouw armaturen

LED BULLEY ROND IP54

Robuust rond wandarmatuur. Eenvoudige montage en een egale lichtverdeling door de opalen kap. Slagvast armatuur 10W, 850 lumen met een kleurtemperatuur van 4000K. 

Opbouw armaturen

LED BULLEY OVAAL IP54

Robuust ovaal wandarmatuur. Eenvoudige montage en een egale lichtverdeling door de opalen kap. Slagvast armatuur 10W, 850 lumen met een kleurtemperatuur van 4000K. 

DL-T | Licht voor professionals