add_action( 'wp_head', function() { ?>

Resultaat 1–12 van de 78 resultaten wordt getoond

Nieuw

Opbouw armaturen

0810599 PIR LED

Opbouw led armatuur voor plafondmontage. De geïntegreerde passief infrarood licht- en bewegingssensor met een stralingshoek van 360° Instelbare lichtduur tussen 20s - 90s, een drempelwaarde van 25 Lux en een detectiebereik van 2,5 tot 5 meter Ideaal voor gangen, gangpaden en vochtige ruimtes waarin het comfort van een automatische lichtschakeling gewenst is.

Halstralers

2400545

De 2400545 high bay is een armatuur voor toepassing in hoge ruimtes en instelbaar in 3 vermogens en lichtkleuren. Standaard dimbaar 1-10V.

Inclusief doorvoerbedrading

Waterdichte armaturen

241029X

Slagvast polycarbonaat waterdichte opbouwarmaturen met roestvrijstalen kapklemmen. Bevestiging door 2 roestvrijstalen beugels. Instelbare Philips Xitanium driver.

MET SENSOR

Buitenverlichting

ORBIT GEN2

De ORBIT Gen2 is volledig vervaardigd van slagvast polycarbonaat en is instelbaar in 3 verschillende vermogens en lichtkleuren. In 2 verschillende uitvoeringen waaronder met een instelbare licht- en bewegingssensor. Beide uitvoeringen zijn naderhand te voorzien van een inbouw noodunit.

Leds Light Outdoor 2024

Hollywood + sensor

Accentueer de mooie elementen in uw tuin met de Solar Buitenlamp Hollywood. Plaats het zonnepaneel op een lichte plaats om de batterij op te laden. De lengte van de kabel tussen de spots en het zonnepaneel is drie meter. De lampen gaan automatisch aan zodra het donker is dankzij de geïntegreerde daglichtsensor. Ook kan deze handmatig aan- en uitgezet worden met de schakelaar. De spots geven een warm wit licht en kunnen gemakkelijk in de grond worden geplaatst met behulp van de grondpennen. Het is ook mogelijk om het zonnepaneel aan de muur te bevestigen. De lamp is bestand tegen stof en waterstralen.

Leds Light Outdoor 2024

Amsterdam

Bolderarmatuur voorzien van licht- en bewegingssensor. Volledig onafhankelijk van netstroom door het ingebouwde zonnepaneel.

Noodverlichting

ORION LED II

Opbouw noodverlichtingsarmatuur geschikt voor alleen nood of nood / continue functie.

Leds Light Outdoor 2024

Reykjavik + sensor

Wandarmatuur voorzien van ingebouwd zonnepaneel en licht- en bewegingssensor. Onafhankelijk van netstroom te plaatsen waar u maar wenst. (alleen niet in de schaduw) 

Met sensor

Leds Light Outdoor 2024

Tokyo+ sensor

Opbouw decoratief wandarmatuur werkend op zonne-energie. Draadloos en onafhankelijk van netstroom te monteren op een zonnige plaats zodat de verwisselbare Lithium accu kan worden opgeladen. Door de ingebouwde licht/donker- en detectie sensor zijn er 3 verschillende lichtmodi mogelijk. Leverbaar in wit en zwart. 

Met sensor

Leds Light Outdoor 2024

Yokohama + sensor

Wandarmatuur voorzien van ingebouwd zonnepaneel. Onafhankelijk van netstroom te plaatsen waar u maar wenst mits het wel in de zon is.

Leds Light Outdoor 2024

Amarillo D2W

Opbouw decoratief buitenverlichtingsarmatuur inclusief led lichtbron. Verstelbare lichtbundel door ingebouwde kleppen. Dimbaar van warm licht naar extra warm licht.

Buitenverlichting

Amarillo

Opbouw decoratief buitenverlichtingsarmatuur inclusief led lichtbron. Verstelbare lichtbundel door ingebouwde kleppen. Dimbaar door middel van een fase afsnijding dimmer.

DL-T | Licht voor professionals