add_action( 'wp_head', function() { ?>

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Intelight

Intelight is een dynamisch groeiende fabrikant van verlichtingsarmaturen. Aanvankelijk opereerde het bedrijf als fabrikant van nood- en evacuatieverlichting, maar breidde het hun aanbod uit met kantoor-, industriële en vele andere producten op basis van led technologie.
Intelight streeft ernaar hun productassortiment te perfectioneren om de beste, ultramoderne verlichtingsarmaturen op de markt te bieden.
In 2015 werd Intelight vergezeld door Mawel, het oudste merk van nood- en evacuatieverlichting in Polen. De integratie tussen deze bedrijven, zowel in termen van ontwerp als productiepotentieel, zal hen in staat stellen om innovatieve technische oplossingen te ontwikkelen, waardoor het assortiment op lokale en internationale markten aanzienlijk wordt uitgebreid.

Noodverlichting

ORION LED II

Opbouw noodverlichtingsarmatuur geschikt voor alleen nood of nood / continue functie.

MET SENSOR

Buitenverlichting

MILO LED + NOODUNIT

De MILO LED + NOODUNIT is volledig vervaardigd van slagvast polycarbonaat en verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen. - Aan/uit zonder sensor - Aan/uit door een licht- en bewegingssensor - Aan/uit door een licht- en bewegingssensor met standy dimfunctie Al deze uitvoeringen zijn ook verkrijgbaar zonder ingebouwde noodunit 

MET SENSOR

Buitenverlichting

MILO LED

De MILO LED is volledig vervaardigd van slagvast polycarbonaat en verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen. - Aan/uit zonder sensor - Aan/uit door een licht- en bewegingssensor - Aan/uit door een licht- en bewegingssensor met standy dimfunctie Al deze uitvoeringen zijn ook verkrijgbaar met ingebouwde noodunit 

Noodverlichting

WARS LED + NOODUNIT

Slagvast polycarbonaat waterdichte opbouwarmaturen met kunststof kapklemmen en voorzien van ingebouwde noodunit. Bevestiging door 2 roestvrijstalen beugels. Losse rvs kapklemmen en pendelset leverbaar. .

Nieuw

Noodverlichting

SUPREMA LED D-eco opbouw

Opbouw noodverlichtingsarmatuur geschikt voor alleen nood of nood / continue functie. Handmatige en autotest functie. Inclusief 2 pictogrammen.

Nieuw

Noodverlichting

SUPREMA LED D-eco inbouw

Inbouw noodverlichtingsarmatuur geschikt voor alleen nood of nood / continue functie. Handmatige en autotest functie.

Waterdichte armaturen

WARS LED

Slagvast polycarbonaat waterdichte opbouwarmaturen met kunststof kapklemmen. Bevestiging door 2 roestvrijstalen beugels. Losse rvs kapklemmen en pendelset leverbaar. Optioneel uitvoeringen met ingebouwde noodunit.

Nieuw

Inbouw noodverlichtingsarmatuur geschikt voor alleen nood of nood / continue functie. Handmatige of automatische testfunctie.

Nieuw

Noodverlichting

ORION LED LOW TEMP

Opbouw noodverlichtingsarmatuur geschikt voor alleen nood of nood / continue functie. Met ingebouwde accu verwarming.

Noodverlichting

STARLET EXTERNAL II

Opbouw noodverlichtingsarmatuur geschikt voor alleen nood of nood / continue functie.

Nieuw

Inbouw noodverlichtingsarmatuur geschikt voor alleen nood of nood / continue functie.

Noodverlichting

ORION LED DBZF

Opbouw noodverlichtingsarmatuur geschikt voor alleen nood of nood / continue functie.

DL-T | Licht voor professionals