Toont alle 4 resultaten

Led's Light

Led’s light is de oplossing voor verlichting in en rond het huis.
Het assortiment buitenverlichting bestaat uit armaturen geschikt voor GU10 led lichtbronnen zodat u de vrije keuze heeft in vermogen en lichtkleur.
De armaturen met geïntegreerde led zijn fraai van design, geven veel licht maar zijn zuinig in het gebruik. Led armaturen met zonnepaneel zijn volledig onafhankelijk van netstroom te plaatsen. Handig op plaatsen waar u licht wilt hebben, maar er geen netstroom aanwezig is.

Halstralers

2400390 H – RIBEL

De H-Ribel high bay is een armatuur voor toepassing in hoge ruimtes en leverbaar met 3 verschillende lenzen. Standaard dimbaar 1-10V.

Decoratieve buitenverlichting

LEDS LIGHT MADRID

De "Madrid" outdoor wandlamp straalt zijn warme licht (2700K) in een hoek van 100 graden, en met de draaibare kop kan het licht perfect op de juiste plaats afgestemd worden. Dit armatuur heeft licht met een helderheid van 260 lumen bij slechts 7,5W energieverbruik.

Schijnwerpers

LEDS LIGHT PRO 2300XX

Leds Light Pro led schijnwerpers van 30W tot en met 300W. Voorzien hoge kwaliteit Cree led chips. IP66, dus waterdicht en geschikt voor buitentoepassingen.

Lichtbesturing

PIR SENSOR 19010X

De opbouw PIR sensor heeft een breed instelbaar detectiebereik. Luxwaarde en schakeltijd instelbaar. Geschikt voor wand-, plafond-, en hoekmontage.

DL-T | Licht voor professionals