add_action( 'wp_head', function() { ?>

Resultaat 1–12 van de 37 resultaten wordt getoond

Led’s Light

Led’s light is de oplossing voor verlichting in en rond het huis.
Het assortiment buitenverlichting bestaat uit armaturen geschikt voor GU10 led lichtbronnen zodat u de vrije keuze heeft in vermogen en lichtkleur.
De armaturen met geïntegreerde led zijn fraai van design, geven veel licht maar zijn zuinig in het gebruik. Led armaturen met zonnepaneel zijn volledig onafhankelijk van netstroom te plaatsen. Handig op plaatsen waar u licht wilt hebben, maar er geen netstroom aanwezig is.

Nieuw

Opbouw armaturen

0810599 PIR LED

Opbouw led armatuur voor plafondmontage. De geïntegreerde passief infrarood licht- en bewegingssensor met een stralingshoek van 360° Instelbare lichtduur tussen 20s - 90s, een drempelwaarde van 25 Lux en een detectiebereik van 2,5 tot 5 meter Ideaal voor gangen, gangpaden en vochtige ruimtes waarin het comfort van een automatische lichtschakeling gewenst is.

Halstralers

2400545

De 2400545 high bay is een armatuur voor toepassing in hoge ruimtes en instelbaar in 3 vermogens en lichtkleuren. Standaard dimbaar 1-10V.

Inclusief doorvoerbedrading

Waterdichte armaturen

241029X

Slagvast polycarbonaat waterdichte opbouwarmaturen met roestvrijstalen kapklemmen. Bevestiging door 2 roestvrijstalen beugels. Instelbare Philips Xitanium driver.

Leds Light Outdoor 2024

Kingston + sensor

De wandlamp Kingston heeft een modern en compact ontwerp dat past in elk huis en kantoor. Behuizing gemaakt van stevig aluminium en is voorzien van een daglicht sensor, die ervoor zorgt dat de lamp automatisch gaat branden als het donker is. Geschikt voor (led) lichtbronnen met GU10 fitting.

Leds Light Outdoor 2024

Abilene

Creëer een uitnodigend interieur en exterieur met de Abilene Outdoor Light. Perfect voor bij voordeuren of andere plaatsen om het huis. De lamp heeft een donker frame met een matte lichtkap, waardoor het perfecte licht ontstaat terwijl ook verblinding wordt verminderd. Geschikt voor een lichtbron met een E27 fitting.

Leds Light Outdoor 2024

Siena

Creëer de perfecte sfeer in huis of op kantoor met de moderne en robuuste LED Buitenwandlamp Siena. De lamp is gemaakt van stevig aluminium en de kop kan worden gedraaid om zo de perfecte stralingshoek te creëren.

Met sensor

Leds Light Outdoor 2024

Calabar + sensor

Creëer de perfecte ambiance voor elke entree met de tijdloze Calabar wandlamp. De wandlamp straalt licht naar boven en naar beneden uit. De lamp is zeer stevig dankzij de behuizing van roestvrij staal en de lamp wordt beschermd door een afdekking van gehard glas. Uitgerust met zowel een schemer- als een bewegingssensor. Geschikt voor (led) lichtbronnen met GU10 fitting. Ook leverbaar in de kleur zwart.

Met sensor

Leds Light Outdoor 2024

Avalon + Sensor

De wandlamp Avalon is perfect als verlichting langs het huis en aan de voordeur. De lamp heeft een modern en eenvoudig design en de behuizing is gemaakt van stevig aluminium. Lichtuitstraling naar boven en beneden en geschikt voor (led) lichtbronnen met een GU10 fitting. Voorzien van een daglichtsensor waardoor de lamp automatisch wordt in- of uitgeschakeld.

Leds Light Outdoor 2024

Quinton

De wandlamp Quinton is perfect als verlichting langs het huis en aan de voordeur. Deze heeft een modern en eenvoudig design en de behuizing is gemaakt van stevig aluminium. Straalt zowel naar boven als naar beneden licht uit en de lichtbronnen worden afgeschermd door wit opaal glas. Geschikt voor (led) lichtbronnen met een GU10 fitting.

Leds Light Outdoor 2024

Nubië

De wandlamp Nubië heeft een tijdloze en moderne uitstraling en is daarom de ideale lamp voor elke buiten- en publieke ruimte. Geeft licht naar boven en naar beneden, en is geschikt voor (led) lichtbronnen met een GU10 fitting. De behuizing is van aluminium en de lichtbronnen worden beschermd door een afdekking van gehard glas.

Leds Light Outdoor 2024

Messina

De wandlamp Messina is perfect als verlichting langs het huis en aan de voordeur. De lamp heeft een modern en eenvoudig design en de behuizing is gemaakt van stevig aluminium. Lichtuitstraling naar beneden en geschikt voor (led) lichtbronnen met een GU10 fitting. 

Leds Light Outdoor 2024

Fresno

De wandlamp Fresno heeft een tijdloze en moderne uitstraling en is daarom de ideale lamp voor elke buiten- en publieke ruimte. Behuizing is van aluminium en de lichtbronnen worden afgeschermd door gehard glas. Licht uitstraling  naar boven en beneden. Geschikt voor (led) lichtbronnen met een GU10 fitting 

DL-T | Licht voor professionals