Toont alle 10 resultaten

Led's Light

Led’s light is de oplossing voor verlichting in en rond het huis.
Het assortiment buitenverlichting bestaat uit armaturen geschikt voor GU10 led lichtbronnen zodat u de vrije keuze heeft in vermogen en lichtkleur.
De armaturen met geïntegreerde led zijn fraai van design, geven veel licht maar zijn zuinig in het gebruik. Led armaturen met zonnepaneel zijn volledig onafhankelijk van netstroom te plaatsen. Handig op plaatsen waar u licht wilt hebben, maar er geen netstroom aanwezig is.

Buitenverlichting

Hollywood + sensor

Opbouw decoratief buitenverlichtingsarmatuur inclusief led lichtbron.

Buitenverlichting

114265

Opbouw decoratief buitenverlichtingsarmatuur inclusief led lichtbron.

NIEUW

Opbouw led armatuur voor plafond- of wandmontage. Instelbare lumenoutput en lichtkleur. Voorzien van 3 kabelingangen. Extreem slagvast IK10

Halstralers

240039X CREE

De Cree high bay armaturen zijn Industriële armaturen voor toepassing in hoge ruimtes en leverbaar in 3 verschillende vermogens. Zeer hoge efficiency tot 145lm/w. Met ingebouwde dimbare led driver 1-10V. 50.000 branduren en 5 jaar garantie. Als accessoire is een prisma reflectorkap leverbaar.

Nieuw

Buitenverlichting

MASTARMATUUR 240050X

Opzet- of opschuifarmatuur geschikt voor masten tot en met Ø67 mm. Verkrijgbaar in 30W of 60W 4000K.

Waterdichte armaturen

2400325

Waterdicht opbouwarmatuur speciaal ontwikkeld voor stallen en melkstraten. Bestand tegen hogedruk waterstralen. Het armatuur heeft een DLG certificaat. 

Lichtbesturing

PIR SENSOR 19010X

De opbouw PIR sensor heeft een breed instelbaar detectiebereik. Luxwaarde en schakeltijd instelbaar. Geschikt voor wand-, plafond-, en hoekmontage.

De H-Ribel high bay is een armatuur voor toepassing in hoge ruimtes en leverbaar met 3 verschillende lenzen. Standaard dimbaar 1-10V.

Schijnwerpers

LEDS LIGHT PRO 2300XX

Leds Light Pro led schijnwerpers van 30W tot en met 300W. Voorzien hoge kwaliteit Cree led chips. IP66, dus waterdicht en geschikt voor buitentoepassingen.

Universele intelligent dimmer geschikt voor led lampen en belastbaar tot 150W. 

DL-T | Licht voor professionals