Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Secom verlichting

Secom werd opgericht in 1989. Het bedrijf concentreert zijn activiteiten op het ontwerp, de fabricage en de marketing van verschillende soorten armaturen en lichtbronnen, evenals de nieuwste en innovatieve ontwikkelingen in LED-technologie.
Na 29 jaar ervaring heeft Secom zich gevestigd als een toonaangevend bedrijf in de verlichtingssector op Europees niveau, dankzij de nauwe band met architecten, ingenieurs, distributeurs, installateurs en eindklanten.

Downlighters

AIRCOM LED 15W / 20W

De Aircom led zijn downlighters met een zeer geringe inbouwhoogte en leverbaar in 2 verschillende vermogens en 3 lichtkleuren. De armaturen worden geleverd met een niet dimbare driver maar optioneel kan af fabriek met een dimbare driver worden geleverd. De Aircom LED zijn in vele kleuren leverbaar maar ook te bestellen in elke gewenste RAL kleur.

Downlighters

AIRCOM LED 20W / 26W

De Aircom led downlighters hebben een zeer geringe inbouwhoogte en leverbaar in 3 lichtkleuren. Dit armatuur wordt geleverd met een niet dimbare driver maar optioneel kan af fabriek met een dimbare driver worden geleverd. De Aircom led zijn in vele kleuren leverbaar maar ook te bestellen in elke gewenste RAL kleur.

De Aircom micro led zijn downlighters met een zeer geringe inbouwhoogte en leverbaar in 2 verschillende vermogens en 3 lichtkleuren. De armaturen worden geleverd met een niet dimbare driver maar optioneel kan af fabriek met een dimbare driver worden geleverd. De Aircom micro zijn in vele kleuren leverbaar maar ook te bestellen in elke gewenste RAL kleur.

Downlighters

AIRCOM MICRO LED 8W

De Aircom micro led is een downlighter met een zeer geringe inbouwhoogte en leverbaar in 3 lichtkleuren. Dit armatuur wordt geleverd met een niet dimbare driver maar optioneel kan af fabriek met een dimbare driver worden geleverd. De Aircom micro zijn in vele kleuren leverbaar maar ook te bestellen in elke gewenste RAL kleur.

Downlighters

AIRCOM MINI LED 13W

De Aircom mini led is een downlighter met een zeer geringe inbouwhoogte en leverbaar in 3 lichtkleuren. Dit armatuur wordt geleverd met een niet dimbare driver maar optioneel kan af fabriek met een dimbare driver worden geleverd. De Aircom micro zijn in vele kleuren leverbaar maar ook te bestellen in elke gewenste RAL kleur.

Downlighters

AIRCOM MINI LED 9W

De Aircom mini led zijn downlighters met een zeer geringe inbouwhoogte en leverbaar in 2 verschillende vermogens en 3 lichtkleuren. De armaturen worden geleverd met een niet dimbare driver maar optioneel kan af fabriek met een dimbare driver worden geleverd. De Aircom mini zijn in vele kleuren leverbaar maar ook te bestellen in elke gewenste RAL kleur.

Schijnwerpers

PROTEK HE 7W – 45W

Serie compacte led schijnwerpers in 4 vermogens en 4 lichtkleuren. Zeer hoge efficiëntie. Voor het aanlichten van gebouwen, objecten, reclameborden etc.

Schijnwerpers

PROTEK LED 8W- 50W

Serie compacte led schijnwerpers in 4 verschillende vermogens en 4 lichtkleuren. Voor het aanlichten van gebouwen, objecten, reclameborden etc.

Serie compacte led schijnwerpers in 3 vermogens en 3 lichtkleuren. Zeer hoge efficiëntie. Voor het aanlichten van gebouwen, objecten, reclameborden etc.

Serie compacte led schijnwerpers in 3 vermogens en 3 lichtkleuren. Zeer hoge efficiëntie. A-symmetrische stralingshoek Voor het aanlichten van gebouwen, objecten, reclameborden etc.

Serie led schijnwerpers in 4 verschillende vermogens en 4 lichtkleuren. Voor opslag- en parkeerterreinen, aanlichten van gebouwen, objecten etc.

Buitenverlichting

SECOM ECODUT K1 LED

De Ecodut led armaturen zijn geschikt zowel horizontale als verticale montage op lichtmasten of uithouders. Standaard met een stralingshoek symmetrisch 150° maar kan worden voorzien van verschillende lensoptieken. Snelle installatie door gebruik van quick connectors. Optioneel leverbaar met dimbare drivers.

DL-T | Licht voor professionals