Toont alle 10 resultaten

Secom verlichting

Secom werd opgericht in 1989. Het bedrijf concentreert zijn activiteiten op het ontwerp, de fabricage en de marketing van verschillende soorten armaturen en lichtbronnen, evenals de nieuwste en innovatieve ontwikkelingen in LED-technologie.
Na 29 jaar ervaring heeft Secom zich gevestigd als een toonaangevend bedrijf in de verlichtingssector op Europees niveau, dankzij de nauwe band met architecten, ingenieurs, distributeurs, installateurs en eindklanten.

Downlighters

AIRCOM LED 15W / 20W

De Aircom led zijn downlighters met een zeer geringe inbouwhoogte en leverbaar in 2 verschillende vermogens en 3 lichtkleuren. De armaturen worden geleverd met een niet dimbare driver maar optioneel kan af fabriek met een dimbare driver worden geleverd. De Aircom LED zijn in vele kleuren leverbaar maar ook te bestellen in elke gewenste RAL kleur.

De Aircom micro led zijn downlighters met een zeer geringe inbouwhoogte en leverbaar in 2 verschillende vermogens en 3 lichtkleuren. De armaturen worden geleverd met een niet dimbare driver maar optioneel kan af fabriek met een dimbare driver worden geleverd. De Aircom micro zijn in vele kleuren leverbaar maar ook te bestellen in elke gewenste RAL kleur.

Downlighters

AIRCOM MINI LED 9W

De Aircom mini led zijn downlighters met een zeer geringe inbouwhoogte en leverbaar in 2 verschillende vermogens en 3 lichtkleuren. De armaturen worden geleverd met een niet dimbare driver maar optioneel kan af fabriek met een dimbare driver worden geleverd. De Aircom mini zijn in vele kleuren leverbaar maar ook te bestellen in elke gewenste RAL kleur.

Buitenverlichting

ECODUT K1 LED

De Ecodut led armaturen zijn geschikt zowel horizontale als verticale montage op lichtmasten of uithouders. Standaard met een stralingshoek symmetrisch 150° maar kan worden voorzien van verschillende lensoptieken. Snelle installatie door gebruik van quick connectors. Optioneel leverbaar met dimbare drivers.

Buitenverlichting

PROTEK CITY OPTICAL

De Protek City armaturen zijn ideale armaturen voor terrein- en straatverlichting of voor boven een overheaddeur. Door de kantelbare montagebeugel zowel geschikt voor opschuif- en opzet montage op masten of uithouders van maximaal  Ø60 mm. Leverbaar in verschillende vermogens en lichtkleuren. Standaard 3000K, 4000K of 5700K. Op aanvraag in amber kleuren 2200K of 2700K voor vervanging van armaturen met een lagedruk natriumlamp.

Schijnwerpers

PROTEK HE 7W – 45W

Serie compacte led schijnwerpers in 4 vermogens en 4 lichtkleuren. Zeer hoge efficiëntie. Voor het aanlichten van gebouwen, objecten, reclameborden etc.

Serie compacte led schijnwerpers in 3 vermogens en 3 lichtkleuren. Zeer hoge efficiëntie. Voor het aanlichten van gebouwen, objecten, reclameborden etc.

Serie compacte led schijnwerpers in 3 vermogens en 3 lichtkleuren. Zeer hoge efficiëntie. A-symmetrische stralingshoek Voor het aanlichten van gebouwen, objecten, reclameborden etc.

Buitenverlichting

PROTEK Q2 CITY OPTICAL

De Protek Q2 City armaturen zijn ideale armaturen voor terrein- en straatverlichting. Geschikt voor opzet- of  opschuif montage op masten van maximaal  Ø60 mm. Leverbaar in verschillende vermogens en lichtkleuren. Standaard 3000K, 4000K of 5700K. Op aanvraag in amber kleuren 1700K of 2200K voor vervanging van armaturen met een lagedruk natriumlamp. Zeer snelle montage doordat het armatuur niet behoeft te worden geopend.

Serie led schijnwerpers in 4 verschillende vermogens en 4 lichtkleuren. Voor opslag- en parkeerterreinen, aanlichten van gebouwen, objecten etc.

DL-T | Licht voor professionals