Toont alle 5 resultaten

Leds Light Outdoor 2023

Hollywood + sensor

Accentueer de mooie elementen in uw tuin met de Solar Buitenlamp Hollywood. Plaats het zonnepaneel op een lichte plaats om de batterij op te laden. De lengte van de kabel tussen de spots en het zonnepaneel is drie meter. De lampen gaan automatisch aan zodra het donker is dankzij de geïntegreerde daglichtsensor. Ook kan deze handmatig aan- en uitgezet worden met de schakelaar. De spots geven een warm wit licht en kunnen gemakkelijk in de grond worden geplaatst met behulp van de grondpennen. Het is ook mogelijk om het zonnepaneel aan de muur te bevestigen. De lamp is bestand tegen stof en waterstralen.

Leds Light Outdoor 2023

Alden

De  Alden voegt accentverlichting toe aan uw tuin en helpt uw favoriete landschapsarchitectuur te verlichten. Het licht kan dankzij het scharnierende ontwerp naar boven of naar beneden worden gericht en is eenvoudig te installeren met behulp van de meegeleverde grondspike. Geschikt voor (led) lichtbronnen met GU10 fittingen. 

Leds Light Outdoor 2023

Marseille+ sensor

Verlicht je tuin en huis met de Solar Buitenwandlamp Marseille. Volledig onafhankelijk van netstroom. De lamp straalt warm wit licht uit en wordt overdag opgeladen door de zon als deze op een zonnige plaats is gemonteerd. Bovendien bevat de lamp een daglicht- en bewegingssensor en er kunnen drie standen gekozen worden  

Leds Light Outdoor 2023

Tokyo+ sensor

Opbouw decoratief wandarmatuur werkend op zonne-energie. Draadloos en onafhankelijk van netstroom te monteren op een zonnige plaats zodat de verwisselbare Lithium accu kan worden opgeladen. Door de ingebouwde licht/donker- en detectie sensor zijn er 3 verschillende lichtmodi mogelijk. Leverbaar in wit en zwart. 

Buitenverlichting

114265

Opbouw decoratief buitenverlichtingsarmatuur inclusief led lichtbron.

DL-T | Licht voor professionals