add_action( 'wp_head', function() { ?>

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Buitenverlichting

Hollywood + sensor

Accentueer de mooie elementen in uw tuin met de Solar Buitenlamp Hollywood. Plaats het zonnepaneel op een lichte plaats om de batterij op te laden. De lengte van de kabel tussen de spots en het zonnepaneel is drie meter. De lampen gaan automatisch aan zodra het donker is dankzij de geïntegreerde daglichtsensor. Ook kan deze handmatig aan- en uitgezet worden met de schakelaar. De spots geven een warm wit licht en kunnen gemakkelijk in de grond worden geplaatst met behulp van de grondpennen. Het is ook mogelijk om het zonnepaneel aan de muur te bevestigen. De lamp is bestand tegen stof en waterstralen.

Buitenverlichting

Alden

De  Alden voegt accentverlichting toe aan uw tuin en helpt uw favoriete landschapsarchitectuur te verlichten. Het licht kan dankzij het scharnierende ontwerp naar boven of naar beneden worden gericht en is eenvoudig te installeren met behulp van de meegeleverde grondspike. Geschikt voor (led) lichtbronnen met GU10 fittingen. 

Buitenverlichting

Amsterdam

Bolderarmatuur voorzien van licht- en bewegingssensor. Volledig onafhankelijk van netstroom door het ingebouwde zonnepaneel.

Buitenverlichting

Reykjavik + sensor

Wandarmatuur voorzien van ingebouwd zonnepaneel en licht- en bewegingssensor. Onafhankelijk van netstroom te plaatsen waar u maar wenst. (alleen niet in de schaduw) 

Met sensor

Buitenverlichting

Tokyo+ sensor

Opbouw decoratief wandarmatuur werkend op zonne-energie. Draadloos en onafhankelijk van netstroom te monteren op een zonnige plaats zodat de verwisselbare Lithium accu kan worden opgeladen. Door de ingebouwde licht/donker- en detectie sensor zijn er 3 verschillende lichtmodi mogelijk. Leverbaar in wit en zwart. 

Met sensor

Buitenverlichting

Yokohama + sensor

Wandarmatuur voorzien van ingebouwd zonnepaneel. Onafhankelijk van netstroom te plaatsen waar u maar wenst mits het wel in de zon is.

Leds Light Outdoor 2024

Amarillo D2W

Opbouw decoratief buitenverlichtingsarmatuur inclusief led lichtbron. Verstelbare lichtbundel door ingebouwde kleppen. Dimbaar van warm licht naar extra warm licht.

Buitenverlichting

Amarillo

Opbouw decoratief buitenverlichtingsarmatuur inclusief led lichtbron. Verstelbare lichtbundel door ingebouwde kleppen. Dimbaar door middel van een fase afsnijding dimmer.

Buitenverlichting

Oslo

Opbouw decoratief buitenverlichtingsarmatuur inclusief led lichtbron. Met verstelbare koppen naar eigen wens te verdraaien.

Buitenverlichting

Lissabon

Opbouw decoratief armatuur voor binnen of buiten gebruik. Lichtuitstraling zowel van boven als naar beneden.

Buitenverlichting

Barcelona

Opbouw decoratief buitenverlichtingsarmatuur inclusief led lichtbron. Door de verstelbare koppen is het licht in elke gewenste richting te laten schijnen. 

Buitenverlichting

Madrid

Opbouw decoratief buitenverlichtingsarmatuur inclusief led lichtbron. Door de verstelbare kop is het licht in elke gewenste richting te laten schijnen. 

DL-T | Licht voor professionals